Ambaixadors artístics

Fotografia Laura Arch

Laura Arch (Barcelona)

 

Educadora infantil, poeta i actriu de teatre amateur de 25 anys. Participant en Poetry Slams des de fa aproximadament un any. Va començar a estudiar Llengua de Signes per vocació i se’n va enamorar des del primer dia. Recita en un projecte poètic-musical adaptat a la Llengua de Signes anomenat “La Veu Silenciosa”, al costat de Julia Bobbs i Laia Martínez. 

Seguiu-la a: @desenlaure

Fotografia Isa García

Isa Garcia (Almeria) 

 
Escriu, perquè és l’única manera de tractar la ferida. Recita des de l’estómac, no des del cor. Dalt de l’escenari des de fa 6 anys, participant en Poetry Slams i altres esdeveniments poètics de diversos formats. Comparteix la seva experiència com a tallerista, en instituts, biblioteques i centres cívics. Co-organitzadora de Slam Poetry Santako. Actualment, presidenta de Poetry Slam Espanya. Artista resident a PlantaUno (Transit Projectes).
 
Seguiu-la a: @isa_garcia

Si ets un artista que treballa l’accessibilitat i vols formar part del nostre equip d’ambaixadors, posa’t en contacte amb nosaltres a info@acpacces.cat. Estem oberts a propostes de totes les disciplines artístiques!